Hasznos információk

Hasznos információk szállóvendégek részére

A Saliris Resort 204 szobája közül 99 Standard (ebből 40 összenyitható), 3 akadálymentesített, 58 Superior, 34 Superior plus, 9 Lakosztály és 1 Luxus lakosztály. A STANDAD, SUPERIOR ÉS A SUPERIOR PLUS szobák mérete, berendezése, szolgáltatási tartalma, felszereltsége azonos. Eltérés a szoba fekvéséből és a kilátásból ered. További részletek a szobákról......

A szobákat 15 órától lehet elfoglalni az érkezés napján. A szállodai szobák utazás napján csoport vendégek részére 10 óráig, egyéni vendégek részére 11 óráig állnak rendelkezésre. Az előző és a következő napi foglaltság függvényében térítés ellenében korai érkezésre és késői utazásra van lehetőség.

Szállodánkban a megszokottól eltérően a recepció a legfelső, hetedik emeleten található, melyet a jóléti tavak és a játszótér mellett elhaladó úton lehet megközelíteni. A vendégek részére érkezésüket követően a szálloda bejáratánál parkolóhelyet biztosítunk (maximum 15 perc), a bejelentkezés követően kérjük, hogy gépjárműveiket helyezzék el a szálloda garázsában vagy a tartós parkolást szolgáló parkolóhelyek egyikénél.

A szálloda halljában és a szobákban térítésmentes WIFI Internet hozzáférést biztosítunk.

Légkondicionáló: A központilag szabályzott hőmérséklet a beosztás függőleges vonalánál állítható be. Ettől 3-3° Celsius fokkal lehet eltérni, bal- illetve jobb irányú állítással.

Szobai kulcskártya, chip kártyás fürdőbeléptető óra:
Minden vendégünk érkezéskor kap egy mágneses kulcskártyát és egy chip kártyás fürdőbeléptető órát. Az előbbi a szobaajtó zárjának biztonságos működtetésére szolgál, az utóbbi a Fürdőbe való bejutáshoz és az ott igénybevett szolgáltatások ellenértékének regisztrálásához szükséges. Kérjük elutazáskor a chip kártyás Fürdőbeléptető órát, a mágneses kulcskártyát a Recepción szíveskedjenek visszaadni.

Játék lehetőségekkel bővítettük szolgáltatásainkat, kialakításra került egy Játszószoba gyermekeknek, egy Tinédzser szoba: rex asztal, darts és csocsó, egy Kártya szoba és egy Billiárd szoba. További részletek......

A büfévacsora standard összetétele: 2 előétel, 3 leves, 5 főétel, 3 köret, 2 desszert, friss és savanyított zöldségekből készült saláták, gyümölcsbár - szezonális és déli gyümölcsök széles választéka, tészta sarok és gyermek ajánlat (italfogyasztás nélkül).

Minibár: A szobákban feltöltött minibár található.

Szobaszervíz:
07:00 - 23:00 óra között szívesen teljesítjük étkezéssel, italfogyasztással kapcsolatos kívánságát a szobában.
Kérjük, tanulmányozza a szobában elhelyezett Room Service kínálatunkat és igény esetén hívja a szobaszervízt.
Szervíz díj 15%, reggeli esetén 1.000 Ft/fő.


Televízió, Rádió:
Kérjük, tanulmányozza az IPTV menürendszerét, mely tartalmazza a csatornák felsorolását is.
Rádióadások vételére is az IPTV készüléken keresztül van lehetőség.

Parkolási lehetőségek a szállóvendégek részére:

  • a hotel bejárata közelében kamerával megfigyelt - őrzés nélküli -, korlátozott számban rendelkezésre álló kijelölt parkolóhely (2 500 HUF /gépkocsi/éjszaka);
  • 83 férőhelyes, kamerával megfigyelt - őrzés nélküli - garázs (2 200 HUF/gépkocsi/éjszaka);
  • őrzés nélküli - díjtalan parkoló vehető igénybe.

Parkolással kapcsolatos kérdésekkel kérjük, érkezéskor forduljon a recepcióhoz! Parkolóhelyeink érkezési sorrendben kerülnek elfoglalásra, előzetes helyfoglalást biztosítani nem tudunk.

Házi kedvenc: szállodánk háziállatot (díjköteles) kizárólag az arra kijelölt standard szobákba fogad. 

Hasznos információk fürdővendégek részére

A Saliris Resort gyógy és wellness fürdő 2007. július 14-től fogadja vendégeit . A domboldalról lefolyó gyógyvíz alkotta különleges teraszos mészkőképződmény lábánál épült fürdő, a sokoldalú, magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatás a térség egyedülálló kínálata. A képződmény természetvédelmi oltalom alatt áll, így azt megérinteni, a zárt területen tartozkodni tilos.

Beléptető karóra és fizetés: a beléptető karóra Fürdőhöz tartozó belépődíj és az ott igénybevett szolgáltatások ellenértékének regisztrálásához szükséges. A fürdő belépő díját, az étteremi fogyasztásokat, a szauna használatot és a masszázsok igénybevételét a karóra rögzíti, így a teljes díjat távozáskor a kasszánál kérjük rendezni. Vendégeink a karóra segítségével tudják öltözőszekrényüket kinyitni és igénybe venni.

A belépő megváltásával a Life Fitness kardio és erősítőgépekkel felszerelt fitness terem használata is biztosított.

Kisgyermekkel érkező vendégeink számára kialakításra került egy játszószoba, melyben rajzeszközök és játékok kerültek elhelyezésre. A játszóház díjmentesen igénybe vehető.

A fürdő exkluzív szauna világa különleges élményt kínál a szaunázás szerelmeseinek.
A belső térben két finn szauna, bioszauna, thermium, gőzfürdő, aromakabin, valamint egy merülő medence található, míg a fürdő külső területén hazánkban először kerültek kialakításra két rönkfából készült finn szauna ház, valamint egy merülő medence. Naponta több alkalommal tartunk szauna szeánszokat és a vendégek választhatnak a jeges, sörös, mézes, sós ceremóniák közül. A szaunaceremóniák kezdete minden nap 14:00, 16:00 és 18:00 óra. A szombati napon egy extra- sörös felöntéssel (12:00 óra) bővül kínálatunk. A Szauna világ 2.200 HUF/fő/nap ellenében vehető igénybe.

Az étterem egész évben a vendégek rendelkezésére áll. A kávézóban többek között finom sütemények, pohárkrémek, ready to drink italok és kávékülönlegességek várják vendégeinket. A szauna bár kiemelt időszakokban, péntektől vasárnapig üzemel, frissítőket, koktélokat és csapolt sört kínál. A kültéri sörház időjárás és látogatottság függvényében tart nyitva, kínálata a régi idők hangulatát idézi, hiszen a meleg szendvicsek mellett a nagy kedvenc, a hamburger is megtalálható. A felnőttek számára pedig csapolt sörökkel kedveskedünk.
A nyár elengedhetetlen csemegéjét a fagylalt pavilonban kínáljuk.

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a kijelölt parkolóhelyeket használják és vegyék figyelembe a kihelyezett közlekedési tiltó táblákat!
Parkolási díj:  •személyautó, motor 450 HUF/nap; • autóbusz: 1350 HUF/nap

A Saliris Resort Spa& Gyógy- és Termálfürdő látogatóinak számát hatósági előírások szabályozzák, illetve korlátozzák. Kiemelt időszakokban és ünnepnapokon elfordulhat, hogy a fürdőt felkereső vendégeket átmenetileg várakozásra kérjük és csak a távozó vendégek függvényében tudunk új vendégeket fogadni. Fürdőbelépő előjegyzését sajnos nem tudjuk biztosítani! Köszönjük megértésüket.

Egerszalók igazi látványossága a só - domb, amelyet a domboldalról lefolyó gyógyvíz épít. A Gyógyfürdő 1.900 m2-es vízfelülettel, illetve 17 bel-és kültéri medencével rendelkezik.

A só – domb közeli külső és belső medencéket (36 -38°C) gyógyvízzel töltjük és naponta cseréljük, a jobboldali élmény elemekkel ellátott wellness külső és belső medencék vizét (33 °C) forgatjuk.  A kálcium – magnézium - hidrogén karbonátos gyógyvíz használata, reumatológiai és krónikus mozgásszervi megbetegedés, baleseti utókezelés, műtétek utáni rehabilitáció esetén javasolt., alkalmanként 30 percre.

Ellenjavallatok: szív-, keringési és légzési panaszok, daganatos megbetegedések, trombózis és visszér, valamint fertőző betegségek.

A gyógyvíztől az ékszerek elszíneződhetnek.

  • A fürdőben karórás beléptetési rendszer működik, az öltöző szekrények is ezzel nyithatóak és zárhatóak.
  • Minden órához 1 db szekrény tartozik, melynek száma az öltözőben, a felvonó melletti jobboldali falon elhelyezett terminálon olvasható le. Távozáskor kérjük ellenőrizze az öltözőszekrény zárását.
  • Értékmegőrző a pénztárnál 500.-Ft ellenében igényelhető. A szabadon és az öltözőszekrényben hagyott értékekért nem vállalunk felelősséget.
  • A Szauna-világ használatát a belépőjegy ára nem tartalmazza. A szolgáltatások ( finn,- bio,- és infra szauna, aroma,- és gőz kabin ) 2 000.-Ft/fő/nap  ellenében vehetők igénybe.
  • A Gyógyfürdőben meghirdetett szolgáltatásokat a beléptető óra hitelkeretére terheljük és a fizetésre kilépéskor a pénztárban nyílik lehetőség,  készpénzzel (Forint) vagy bankkártyával (MasterCard, Visa, Maestro).
  • Tájékoztató anyagért forduljon az információs pulthoz, ahol a wellness, kozmetikai és különböző masszázs ( indiai, thai, svéd ) szolgáltatások is megrendelhetők.

A Gyógyfürdőben étterem és kávézó áll a vendégek rendelkezésére.