Törzsvendégprogram

HUNGUEST HOTELS Egyéni Törzskártya - Rendeléshez kattintson ide!

Ha Ön névre szóló HUNGUEST HOTELS Egyéni Törzskártya tulajdonosává válik, akkor bármelyik HUNGUEST HOTELS szállodában való közvetlen, vagy a Hunguest Hotels Szobafoglalási és Törzsvendég Centrumban(1061 Budapest, Székely Mihály u. 3.) történő megrendelés esetén a számla szerinti összeg 10%-ának megfelelő pontszámot jóváírunk kártyájára. 

A kártyán összegyűjtött pontok a legközelebbi közvetlen szállodai megrendelés és igénybevétel esetén felhasználhatók a pontoknak megfelelő forint vagy euró-összegű engedményként (maximum a számla szerinti összeg 50%-áig), azaz 1 forint 1 pontnak, illetve 1 Euró 290 pontnak felel meg. A pontok forint vagy euró-összegű engedményként való felhasználásakor a számla-összeg 50%-a 10%-ának megfelelő pontot írunk jóvá a kártyára. A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe.

Egyéni Törzskártya tulajdonosa lehet minden Vendégünk, aki kitölti valamennyi szállodánkban, a Szobafoglalási és Törzsvendég Centrumban vagy itt, honlapunkon megtalálható Jelentkezési lapunkat, befizeti a kártya kiállításának költségét (3000 Ft vagy 12 Euró), és a Jelentkezési Lapot a befizetés igazolásával együtt ajánlva elküldi az alábbi címre: HUNGUEST HOTELS Zrt. Szobafoglalási és Törzsvendég Centrum, 1061 Budapest, Székely Mihály u. 3.. Amennyiben egy HUNGUEST HOTELS szállodában való tartózkodása során rendeli meg Egyéni Törzskártyáját, és a

kártyakészítési díjat legkésőbb a szállodai szolgáltatás igénybevételének utolsó napján befizeti, úgy már az adott tartózkodásra vonatkozó pontjóváírást is igényelheti. Ez esetben a szállodai számláját is csatolja a Jelentkezési Laphoz.

A postai úton történő jelentkezés mellett lehetőség van a Jelentkezési Lap bármely HUNGUEST HOTELS szállodában, és a Szobafoglalási és Törzsvendég Centrumban történő leadására, a kártya kiállítási díjának készpénzes befizetése mellett. 

HUNGUEST HOTELS VIP Törzskártya

A Törzskártya pontok folyamatos felhasználásán kívül lehetőség van százalékos engedményt biztosító kedvezménycsomag megszerzésére is, ami - az átlagosnál is nagyobb figyelmen túl - kétség kívül aranyat érhet!

VIP Executive Kártya 20%-os kedvezményt biztosít a szállodák által nyújtott saját szolgáltatások után. Igénylésének feltétele 100 000 pont összegyűjtése, megtartásához évi 50 000 pont elérése szükséges.

VIP Aranykártya 40%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, 20% kedvezményt az összes egyéb, a szálloda által nyújtott saját szolgáltatásból. Igényléséhez 300 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 120 000 pont elérése szükséges.

VIP Gyémántkártya 65%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, valamint 50%-ot az összes egyéb szállodai saját szolgáltatásból. Igényléséhez 800 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 400 000 pont elérése szükséges.

A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe. A megfelelő pontszám elérésekor valamennyi VIP Törzskártya csomagot meg kell igényelni a Jelentkezési Lap kitöltésével!